ATP Automation Ltd Oy

Olemme kirjastoautomaatteja ja kuljetinratkaisuja valmistava perheyritys Hattulasta. Tuotteisiimme sisältyy myös automaattiemme huolto. Automaattejamme on ympäri Suomen ja olemme nyt hakemassa tarvittaessa kutsuttavaa huoltohenkilöä automaateillemme aluksi Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.
Mielessämme on motivoitunut tieto- ja tietoliikennetekniikka – ICT asentaja-alan opiskelija, jonka perehdyttäisimme laitteittemme huoltoon ja olisi tarvittaessa kutsuttavissa huoltotöihin yllä mainituissa kaupungeissa.
Hakemamme henkilön tulisi olla oma-aloitteinen, ripeä, itsenäiseen työhön kykenevä ja omata mahdollisuus auton käyttöön esim. työkalujen kuljetusta varten.
Lähettäkää CV:t, viimeisimmät todistukset ja suosittelijoiden nimet sähköpostitse osoitteeseen maritta.vaara@atp.fi.

Yhteystiedot:
Merven kylätie 170
13720 Parola
maritta.vaara@atp.fi
http://www.atp.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *