Game House OY Liiketoiminnan kehittäjä / Toimistotyöntekijä

Etsimme toimistollemme verkkokaupan monipuolisiin hallinnointitehtäviin aikaansaavaa henkilöä, jolle monet yhtäaikaiset työt ovat mukava haaste selvitä päivästä.

Päätehtävänäsi on Game Housen verkkokaupan myynnin lisääminen ja toiminnan kehittäminen sekä verkkokaupan toimitusprosessin valvonta. Työtehtäviin kuuluu tarvittaessa tilausten käsittelyä sekä asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse.

Työn menestykäs hoitaminen vaatii hyvää asennetta, oma-aloitteisuutta, reipasta otetta työskentelyyn ja englannin kielen taitoa. Edellytämme myös aiempaa kokemusta verkkokaupan ylläpidosta ja hallinnasta tai aiempaa työskentelyä muussa pelikaupassa.

Jos tunnet peli- ja tekniikkamaailman omaksesi, lähetä hakemuksesi, CV sekä palkkatoiveesi sähköpostitse osoitteeseen rekry@gamehouse.fi. Kerrothan hakemuksessa myös erikoisosaamisistasi – esimerkiksi verkkokaupan tekninen ylläpitokyky (HTML, PHP, tietokantaosaaminen, SEO, kuvankäsittely) tai myynti- ja markkinointiosaaminen.

Jos tarvittavaa kokemusta ei ole vielä kertynyt, tarjoamme myös harjoittelupaikkoja (erillinen ilmoitus alla). Mainitsethan kiinnostuksesi harjoitteluun hakemuksessasi. Hyvälle tekijälle tarjotaan työtehtävää harjoittelun päätteeksi.

Yhteistiedot:

Mikko Turunen, puh. 050-3500 963
Arabiankatu 12, 2 krs
00560 Helsinki
avoinna ma – pe 9:00 – 16:00
Asiakaspalvelun puhelin vastaa
9:00 – 16:00
Puh.(03) 223 1333
Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@gamehouse.fi
Kotisivut:http://www.gamehouse.fi/?sivu=contactInfo

hakemukset tänne : rekry@gamehouse.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *